Wat is een inspectiecamera?

Een inspectiecamera wordt gebruikt om een duidelijk beeld te vormen van compacte kanalen wanneer deze niet eenvoudig te bereiken zijn. Wij bieden u deze service aan waardoor we met zeer hoge kwaliteit de schoorsteen kunnen inspecteren tot in het kleinste detail.

Wij hebben kwalitatief camera-apparatuur om het probleem in uw schouw duidelijk vast te stellen. Op deze manier heeft u een goed overzicht over de toestand van de haard. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring en gaan zeer innovatief te werk met alle nieuwe technologieën. De allernieuwste apparatuur om tijdig mogelijke problemen.

De camera heeft een haarscherp beeld. Dit is een betrouwbaar toestel door de waterdichte camerakop. Met een zonneklep die erbij inbegrepen is kan de camera tegen zonnige weeromstandigheden. Het beeld kan men gebruiken voor snel en veilig op een praktische display de omgeving te inspecteren. Het type dat wij gebruiken is zeer geschikt voor een snelle inspectie. Met deze rotatiecamera kunnen we gemakkelijk kleine ruimtes opsporen en snel mogelijke problemen vinden.

Wat kunnen we allemaal met onze camera?

Hieronder vindt u enkele functies terug die we aan de hand van onze camera kunnen toepassen:

  • De monitor met verschillende praktische accessoires
  • Plaatsen van een camera op een hoek- en stand indicator
  • 360° draaibaar en 180° kantelbaar
  • Verlichtingsoptie om in het donker kleine ruimtes te verlichten
  • Opnemen van video’s
  • Maken van een foto-opname
  • Een accugebruik met een duur van 6 uur
  • Opslaan van verschillende video’s of foto’s aan de hand van een intern geheugen of USB-stick

Laat dus uw kleine ruimtes door ons inspecteren zodat we snel en op een veilige manier u kunnen helpen. Vraag op dit moment gratis een offerte aan en we contacteren u zo snel mogelijk terug om de verschillende mogelijke opties te bespreken.

Bij Schouwbrand of schoorsteenbrand

Heeft er een schouwbrand plaatsgevonden? De oorzaken hiervan zijn vaak te wijten aan een slecht onderhoud, gebruik van verkeerde brandstof of een onjuiste aansluiting van het ventilatiesysteem. Om de schoorsteen vervolgens in veilige omstandigheden te kunnen hergebruiken is het aan te raden - en zelfs soms verplicht - om de schoorsteen te laten vegen en/of herstellen en deze ook te laten inspecteren met een camerasysteem. Zo kan de oorzaak worden achterhaald en het probleem worden hersteld.